Wij maken mensen blij

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Inspiratie

Good-Gift levert originele eindejaarsgeschenken. Met een kerstpakket van Good Gift heb je gegarandeerd blije werknemers die zich gewaardeerd voelen. Hieronder zie je onze themapakketten van dit jaar. Ieder pakket is aan jouw budget aan te passen. Bij grote aantallen kunnen we de pakketten volledig op maat aanbieden. Keuzestress? Laat dan je medewerkers voor zichzelf kiezen met onze kerstpakkettenquiz of voor elkaar met de kerstpakkettenroulette.

Veggi

Hapjes en drankjes smaken zoveel beter met een gerust geweten. Helemaal met al het lekkers en leuks uit dit pakket. Of je nu een doorgewinterd vegetariër bent of gewoon eens iets nieuws wilt proberen, dit pakket verrast je!

Tapas

Hap, bijt, proef, knabbel, crunch. Jouw ideale namiddag is gevuld met hapjes. Tapas om precies te zijn. Een heleboel. Voor jou en al je gasten. Er kunnen niet genoeg bakjes, schaaltjes en kommetjes op tafel staan. .

De lek-kerst-e

Jij dompelt jezelf het liefst helemaal onder in de ultieme kerstsfeer. Van kerst-versieringen en -lekkernijen gaat jouw hart sneller kloppen. Dit is jouw pakket vol kerstpakkettoppers. Traditioneel, maar niet ouderwets. Herkenbaar, maar toch verrassend.

Glamour

Er is altijd wat te vieren. En als je wat viert, doe het dan in stijl. Zo zit jij erin. Bij jou geen oer-Hollandse slingers in bonte kleuren en knakworst op een satéprikker. Dat kan wel een tandje luxer. Gold, glitter en glamour is the way to go.

Stoer!

Alsjeblieft geen pastelkleurige kaars-houdertjes, bloemige geurtjes en zachte dekentjes. Zo’n kerstpakket geef jij één op één door aan een ander. Voor jou mag er een ruig randje aan zitten. Functioneel, avontuurlijk. Een kerstpakket met ballen.

Salsa

Wat nou slagroom op de warme choco? Doe jou maar ijsblokjes in je cocktail! Dag sjaal en muts. Hallo sombrero! Laat de vrolijke kleuren, lekkere geuren en heerlijke smaken van de zomer maar komen. Salsamuziekje erbij. Niks meer aan doen.

Lifestyle

Stil zitten? Niks voor jou! Jij wilt erop uit, hup, actie, bewegen. Na een lange wandeling, uitdagende mountainbiketocht, fikse work-out of flinke plons voel jij je op je best. Helemaal in combinatie met een gezonde ver-snapering. Dit is leven!

Balans

Alle drukte rondom werk, gezin en feestdagen verdwijnt als sneeuw voor de zon. Met de heerlijke producten uit dit pakket droom je weg en dompel je jezelf onder in alles wat fijn ruikt, voelt en smaakt. Dit is ultieme me-time. Je bent helemaal in balans.

Lets go eco!

Jij houdt van de natuur, maar papieren pennen en bamboe snijplanken heb je inmiddels wel genoeg. Jij bent toe aan next level eco spullen. Goed voor het milieu, tof om te hebben en lekker voor je inwendige ik. Zoek niet verder…

Mezze

Een huis vol familie en een tafel vol heerlijke hapjes, dips en spreads. Niks maakt jou blijer dan dat. Je kunt de Midden-Oosterse kruiden en specerijen al ruiken, de kleurenpracht van de gerechten al zien en de smaak van gezelligheid al proeven.

Bon Appetit!

Jouw favoriete plek in huis is de keuken. Heerlijk in de weer zijn met potten, pannen en bakvormpjes, de lekkere geuren opsnuiven en daarna gezellig met z’n allen aan een mooi gedekte tafel genieten van al het lekkers.

Winter moments

Laat de regen maar tegen de ramen tikken en de wind buiten loeien. Jij geniet. Lekker warm, binnen. Met de lichten wat gedempt, de kaarsjes aan en iets lekkers te eten en drinken, heb je verder niks meer nodig. Dit is jouw seizoen.

Meer informatie

Onze mogelijkheden zijn eindeloos: Kerstpakketten in alle maten en aantallen, speciale surprise pakketten met onze Kerstpakket Roulette of Kerstpakket Quiz, kleine brievenbusattenties met K-doosjes. Allemaal opties om je relaties of personeel op een originele manier te verrassen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Tevreden klanten